Σε συνέχεια της Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στις 19/1/2024 και μετά από την απόφαση των γονέων για δημιουργία «Σχολής Γονέων», η Σχολή ξεκινάει την Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου.

 Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου, σε συνεργασία με την κυρία Βαρβάρα Στεφανάκου (MSc, Ψυχοθεραπεύτρια Οικογένειας και Ομάδας) σας προσκαλούν την Τετάρτη 21/02/2024 και ώρα 18:00 – 20:00 στο βιωματικό εργαστήριο για γονείς, με θέμα: «Μεγαλώνοντας παιδιά με αυτοεκτίμηση» στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου Γυμνασίου Αγίας Παρασκευής (θρασυβουλου 5). 

 Σε αυτό το εργαστήριο με ένα βιωματικό τρόπο, θα εξερευνήσουμε με τους γονείς τις έννοιες όρια ιεραρχία, σταθερότητα τι σημαίνουν; Γιατί είναι σημαντικές για το μεγάλωμα του παιδιού; Πως τα εφαρμόζουμε;  

Στόχος μας θα είναι μέσα από παραδείγματα και δουλειά σε μικρές ομάδες οι γονείς να αρχίσουν να κατανοούν τι χρειάζεται ένα παιδί που μεγαλώνει. Ποιος είναι ο ρόλος του γονιού; Τι μπορεί να προσφέρει στα παιδιά του; Πώς μπορεί να είναι πιο ουσιαστικός και αποτελεσματικός έτσι ώστε να μεγαλώνει χαρούμενα και αυτόνομα παιδιά με αυτοπεποίθηση και αυτοεκτίμηση. 

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να μοιραστούν με την ομάδα τις σκέψεις αλλά και τις ανησυχίες τους. 

Σας περιμένουμε όλους και το επόμενο ραντεβού θα γίνει σε 1 μήνα!